نمایه نویسندگان

ا

  • اسدی پور، علی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • امیدی، جلال ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]

ب

  • بدخشان، سمیه مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]

پ

  • پارسامطلق، بهاره مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • پورقربان، نوشین معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]

ح

  • حاتم زاده، عبدالله ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • حیدرزاده، سعید بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]

د

  • دهقانی بیدگلی، رضا تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]

ر

  • روستا، پروین تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • روفی گری حقیقت، شیوا بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
  • روفی گری حقیقت، شیوا تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]

ز

  • زهدقدسی، محمدجواد بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

س

  • سراجی، علی تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • سراجی، علی تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]

ش

  • شیرین‌فکر، احمد تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • شمس اردکانی، محمدرضا گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]

ص

  • صابر آملی، سیروس گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • صادقی، : سید مصطفی تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • صفائی چائی کار، صنم تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]

ع

  • عیدیخانی، عبدالواحد گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • علیقلیزاده، داوود ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • علینقی پور، بهروز بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

غ

  • غلامی، مهران بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]

ک

  • کهنه، احسان بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • کوچکی، منیژه بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]

م

  • متولی جلالی، مریم السادات تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • مجد سلیمی، کوروش بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • محبوب خمامی، علی ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • محفوظی، نیلوفر تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • مرادی، ایوب گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

ی

  • یحیوی آزاد، ابوالفضل تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • یحیوی آزاد، ابوالفضل تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • یزدانی بیوکی، رستم مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]